Velkommen til Hillerød Svømmeklub

Velkommen til en ny sæson i svømmeskolen.

Der er åben for tilmelding til sæson 2017/18. Klik på linket for at hente praktiske oplysninger om hold opstart. 

Klik HER for at hente praktisk info om opstart af svømmehold i den nye sæson

AquaCamp i efterårsferien.

Vi har nu åben for tilmelding til Mini AquaCamp i efterårsferien.

Skynd dig at melde til under "Tilmelding". 

Nye Pilates hold på land opstart 28/8 - 10 gange 390 kr.

Vi har både formiddags- og eftermiddags hold. Pilates er en yders effektiv træningsform, hvor man får styrket og trænet hele sin krop, ned fokus på vores core og de små muskler omkring leddene. Træningen som er meget varieret, foregår primært på måtter på gulvet, med og uden rekvisitter. Alle kan være med uansest alder. Eneste krav er, at man kan komme op og ned på måtten ved egen hjælp. Holdene er små, max. 8 deltagere, hvor hver deltager bliver rettet og guidet gennem øvelserne. Ved mere info. kontakt da Ulla Hobert på hils@hils.dk eller telefon 50560665

Hillerød Svømmeklub - Svømmeskolen

Hillerød Svømmeklub råder over en velfungerende svømmeskole. Vi tilbyder svømning for alle aldersgrupper og niveauer, lige fra børne- til pensionistsvømning. Udover den daglige svømmeundervisning, tilbyder klubben AquaCamps og intensiv svømning i skolernes sommerferie. Svømmeundervisningen er tilrettelagt efter fastlagte træningsplaner, der sikrer høj kvalitet i undervisningen. Udover kvaliteten sætter vi også sikkerhed i højsæde, og vi har en dygtig og veluddannet trænerstab, der alle årligt deltager i førstehjælpskurser og bassinprøver. Læs mere under ”Svømmeskole”.

Hillerød Svømmeklub - konkurrenceafdelingen

Velkommen til Hillerød Svømmeklubs konkurrenceafdeling. Vores konkurrenceafdeling består af 5 hold, med svømmere i alderen fra 8 år til 22 år. Læs mere om os under fanebladet "Konkurrenceafdeling" herunder bl.a. træningstider for de enkelte hold, inddelt med eget faneblad.

Tak til alle vore sponsorer

Klik her for at se annonce i stor og for at printe den

Se annoncen fra Hillerød Posten 14/3-17 - En stor tak til alle vores sponsorer i Hillerød Svømmeklub i forbindelse med Sponsorstævnet, der er med til at udvikle vores svømmere. 

takkeannonceny.indd.pdf